学位英语词汇与语法结构练习题(二十)

学位英语 胡陆 浏览 362 来源:希赛网

词汇与语法题是学位英语考试大纲中规定的考试题型,是每位考生都必须熟悉的的题型。以下是为大家整理的学位英语完型填空考试题型。更多学位英语相关资讯,请关注希赛网学位英语频道。

语法与词汇是学位英语考试考查重点之一,主要测试考生运用词汇、短语、及语法结构的能力。以下是希赛网学位英语频道为各位考生整理的语法与词汇练习试题,希望能给各位考生提供帮助。

1.—Linda didn’t invite us to the party.

—_________? I don’t care.

A. For what . B. So what C. What’s on D. What’s up

答案:B

2.—We got here Tuesday afternoon.

—______ Why didn’t you call us earlier?

A. Good luck! B. You did? C. It’s no surprise. D. You are welcom

答案:B

3. —I’m sorry I didn’t make it to your party last night.

—______, I know you’re busy these days.

A. Of course B. No kidding C. That’s all night D. Don’t mention it

答案:C

4. —Can I come and have a look at your new house?

—Yes, ______!

A. with pleasure B. I like it C. I quite agree D. by all means

答案:D

5.—I don’t think I’ll be able to go mountain-climbing tomorrow.

—______?

A. And how B. How come C. How’s it going D. How about it

答案:B

6.—I’m sorry I didn’t finish it on time.

— ______.

A. Fine,thanks B. No,thanks C. Thanks a lot   D.Thanks anyway

答案:D

7 —How could you be so rude as to walk in here in the middle of my class?

—______.

A. Nothing much B. Nothing serious C. Never again D. Never mind

答案:C

8.--I need to advertise for a roommate for next term.

---________? Mary is interested.

A. Why bother B. Why not C. So what D. What for

答案:A

9.---Just a moment. I haven’t finished packing my suitcase.

---- ______. Its high time we left for the airport.

A. Go ahead B. Take it easy C. Hurry up D. That's fine

答案:C

10. Jack,you seem in high spirits.

--____________We won the match 4-0.

A. Guess what? B. So what? C. No wonder. D. No double

答案:A

责任编辑:胡陆

📅 本文最后更新于 2020-07-17

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,本网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!
新人礼包 新人礼包 课程咨询 课程咨询 企业团报 企业团报 电话咨询 电话咨询

客服热线:400-111-9811

售后投诉:156-1612-8671

公众号 公众号
希赛网公众号二维码
扫二维码 关注希赛网
APP下载 APP下载
希赛网APP下载二维码
扫二维码 下载APP
二维码
二维码
第1步:扫码添加老师微信  第2步:领取备考资料
!
咨询在线老师!