2021年成人高考专升本英语模拟考试试题及答案六

成人高考 杨锐频 浏览 203 来源:希赛网

本文是2021年成人高考专升本英语模拟考试试题及答案六,成人高考英语复习试题可用于2021年考生参加成人高考英语考试备考使用。已经打算报考2021年成考的考生,同时英语基础不是特别好的考生,可以先做下题了解下考试难度。

2021年成人高考专升本英语模拟考试试题及答案六

点击查看>>2021年成人高考专升本英语模拟考试题库

1.Anyone can get into the club,__he is a member there.

A even if

B unless

C as that

D so long as

答案:D  

2.When he was in his he began to study English.

A forty

B forty's

C forties

D forty's years old

答案:C  

3.I think he studies very hard,__?

A does he

B doesn't he

C don't I

D do I

答案:B

4.In__century,computers will be used more widely.

A twenty-one

B the twenty-one

C twenty-first

D the twenty-first

答案:D

5.I shall make the announcement__the beginning of the meeting.

A to

B for

C at

D in

答案:C  

6.It is a question__the book will be published this month or next month.

A if

B whether

C that

D which

答案:B

7.In no way__from practice.

A theory can be separated

B theory is separated

C can theory be separated

D has theory been separated

答案:C

8.He was made__his working because of his poor health.

A to give up

B given up

C give up

D giving up

答案:A

9.I will leave him a note__he'll know where we are.

A so that

B that

C in order

D for

答案:A

10.Dr.Smith,together with his wife and two sons,__to arrive on the evening flight.

A are

B are going

C is

D will be

答案:C

相关阅读:

2021年成人高考高起点英语真题及答案

责任编辑:杨锐频

📅 本文最后更新于 2021-10-12

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,本网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!
新人礼包 新人礼包 课程咨询 课程咨询 企业团报 企业团报 电话咨询 电话咨询

客服热线:400-111-9811

售后投诉:156-1612-8671

公众号 公众号
希赛网公众号二维码
扫二维码 关注希赛网
APP下载 APP下载
希赛网APP下载二维码
扫二维码 下载APP
二维码
二维码
第1步:扫码添加老师微信  第2步:领取备考资料
!
咨询在线老师!