2021年成人学位英语考前模拟题及答案(十四)

成人高考 杨锐频 浏览 2978 来源:希赛网

成考学位英语考试主要包括四个部分:1. 词汇、语法结构, 2. 阅读理解,3. 翻译(英汉互译) ,4. 写作,5. 改错或写说明文。考试采用闭卷考试,成考学位英语考试采用统一格式考试。客观题占65%,主观题占35%。下文是2021年成人学位英语考前模拟题及答案,供大家参考。

2021年成人学位英语考前模拟题及答案(十四)

点击查看更多>>2021年成人高考学位英语模拟题new-r.gif

1、Host: John,come and sit in the sofA. Dinner will be ready in a minute. Could I get you something to drink?

Guest:______.

A. No,don"t trouble.I"ve drunk enough

B. No,you couldn"t.I"m not thirsty

C. Yes,please.I"d like some Sprite

D. Yes,you could.I"d like some Coca cola

答案:C

2.Clerk: Good morning.Can I help you?

Miss Chang:Yes,I"d like a one-way ticket to Manchester 8:15 tomorrow evening.

Clerk: Fifteen pounds,please.

Miss Chang:______.

A. Here you are

B. Here it is

C. There is the payment

D. Take the payment,please

答案:A

3.Robert: What are you doing?

Ellen: Trying to get this wine stain out of the carpet.

Robert: Hang on.There"s some soda in here.It should take the stain right out.

Ellen: Really?Hey,______.

A. it really is functioning

B. it really is working

C. it really is playing

D. it really is influencing

答案:B

4.Alan: My schedule this afternoon is an absolute mess.Between 3:30 and 4:00 I"m supposed to be in four different places.There"s no way.

Adam: I"ve done that before._____?

A. Anything I can help you

B. Something I can help you

C. Anything I can help you with

D. Something I can help you with

答案:C

5.Tom: I see in the paper they"re sending more equipment to space.And we might have to live there someday.

John: ______!I"m staying right here!

A. Never I

B. Not me

C. No me

D. None me

答案:B

6.Cindy:_____?

Rebecca: No,what happened?

Cindy: They let him go as he is suspected to be cheating.

A. Did you know John

B. Did you like John

C. Did you hate John

D. Did you hear about John

答案:D

7.Salesman: Good morning.Planning to buy a new car today?

Customer: _________.

Salesman: What kind of car are you looking for?

Customer: Something that has enough room for my family.

A. I"m just looking around.

B. I"m just looking everywhere

C. I"m just looking here and there

D. I"m just looking all the cars

答案:A

8.Customer: I"m looking for a new living room set.

Salesman: We have a lot of very nice sets.What style do you have in mind?

Customer:_______.What I need is something comfortable.

A. I really don"t think

B. It"s really not necessary

C. I really don"t bother

D. It really makes no sense

答案:D

9.Guest: I"d like a room with an ocean view,please.

Clerk: I"m sorry._______.

A. Those rooms are all ordered

B. Those rooms are all possessed

C. Those rooms are all owned

D. Those rooms are all held

答案:B

10.Customer: _____________.

Waiter: I"m sorry.Didn"t you order fried shrimp?

Customer:I ordered fried chicken

Waiter: Oh,all I heard was fried shrimp.Let me have kitchen redo this for you.

A. Sorry,this isn"t my dish

B. Excuse me,this isn"t what I paid for

C. Sorry,this isn"t my order

D. Excuse me,this isn"t what I ordered

答案:D

责任编辑:杨锐频

📅 本文最后更新于 2021-03-09

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,本网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!
新人礼包 新人礼包 课程咨询 课程咨询 企业团报 企业团报 电话咨询 电话咨询

客服热线:400-111-9811

售后投诉:156-1612-8671

公众号 公众号
希赛网公众号二维码
扫二维码 关注希赛网
APP下载 APP下载
希赛网APP下载二维码
扫二维码 下载APP
二维码
二维码
第1步:扫码添加老师微信  第2步:领取备考资料
!
咨询在线老师!