2021年成人学位英语考前模拟题及答案(十七)

成人高考 杨锐频 浏览 2564 来源:希赛网

成考学位英语考试不难,每个省份的学位英语考试题目都不一样,由省教育考试院统一命题和安排考试,考试的难度一般介于三级左右,主要的题型有阅读理解、词语与语法、完形填空、翻译、写作。下文是2021年成人学位英语考前模拟题及答案,供大家参考。

2021年成人学位英语考前模拟题及答案(十七)

点击查看更多>>2021年成人高考学位英语模拟题new-r.gif

1.A: Isn't the pink shirt pretty?

B: ______

A.No, the blue one is prettier.

B.Yeah... but the blue one would look better on you.

C.I think otherwise.

D.I don't think I agree with you.

答案:B

2.Jessie: Oh boy. I don't think I can ever figure the problem out.

Peter: ______

A. Do you want to talk about it?

B. It took me 5 minutes to work it out.

C. I'm sorry to hear that.

D. Do you need some help?

答案:D

3.James: Phil has decided to quit smoking.

Kim: Again? ______

A. It's a difficult decision to make.

B. Cigarettes-addiction is dangerous.

C. He's a cigarette addict.

D. I wonder how long it will last this time.

答案:D

4.Mum: Let's go and see grandma some time during the break.

Daughter: Great. What time?

Mum: ______

A. You name it.

B. Are you ready?

C. During the break.

D. Take your time.

答案:A

5.Customer: Excuse me, we ordered a coke without ice instead of this iced coke.

Waiter: I' m sorry. ______

A. Yes, the coke is cold.

B. It's terrible.

C. I'll change it right away.

D. You talk with the manager.

答案:C

6.Man: Does the rent include telephone bills?

Landlady: ______

A.What a daydream you are having.

B.It doesn't usually include the telephone bill.

C.I'm not sure. I'll ask if you don't mind.

D.I don't think so, I'm afraid.

答案:D

7.A: Can I get you something to drink?

B: ______

A. No, I'm not thirsty.

B. I don't care for a drink.

C. What drink have you got?

D. I'm fine. Thanks anyway.

答案:D

8.Betsy: Do you like these apricots?

Randolph: ______

A. Not at all.

B. Very little.

C. They taste terrible.

D. I've tasted better.

答案:D

9.A: I wonder when we'll see the effect this junk food has on our children.

B: ______

A.There are too many ads on food, aren't there?

B.It's getting worse everyday.

C.We didn't use to see so many chubby teenagers around, did we?

D.Chinese fast food is not gaining any popularity among children.

答案:C

10.Guest: Oh, it's ten o'clock. I'd better go now.

Host: ______

A.OK. Please walk slowly.

B.Why do you want to go now? Don't you want to stay?

C.Won't you stay for another cup of coffee?

D.Yeah, it's really late. Why not immediately?

答案:C

责任编辑:杨锐频

📅 本文最后更新于 2021-03-09

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,本网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!
新人礼包 新人礼包 课程咨询 课程咨询 企业团报 企业团报 电话咨询 电话咨询

客服热线:400-111-9811

售后投诉:156-1612-8671

公众号 公众号
希赛网公众号二维码
扫二维码 关注希赛网
APP下载 APP下载
希赛网APP下载二维码
扫二维码 下载APP
二维码
二维码
第1步:扫码添加老师微信  第2步:领取备考资料
!
咨询在线老师!