2021年成人学位英语考前模拟题及答案(二十)

成人高考 杨锐频 浏览 3151 来源:希赛网

成考学位英语考试不难,每个省份的学位英语考试题目都不一样,由省教育考试院统一命题和安排考试,考试的难度一般介于三级左右,主要的题型有阅读理解、词语与语法、完形填空、翻译、写作。下文是2021年成人学位英语考前模拟题及答案,供大家参考。

2021年成人学位英语考前模拟题及答案(二十)

点击查看更多>>2021年成人高考学位英语模拟题

1.Host: Oh,not yet.I"m just going to make some coffee.

Guest: ___,though I"d really love to stay.I"ve got to be up by six tomorrow morning,unfortunately. Thank you for a wonderful party.

A. I"m sorry,but I must

B. Excuse me,but I have to go

C. Pardon me,but I should go

D. It"s a pity,but no way out

答案:A

2、Paul: Do you have to have that TV on quite so loud?

Carol:______.Is it bothering you?

Paul: Yes,I"m trying to sleep.

A. Oh,I"m sorry

B. Oh,excuse me

C. No,I don"t

D. Yes,I have to

答案:A

3、Katherine: Linda!I haven"t seen you for ages.How are you?

Linda: Fine.and you?

Katherine: Pretty gooD.How"s Frank?

Linda: Oh,don"t you know?We got divorced two years ago.

Katherine: _____

A. Oh,I am sorry.

B. What a pity!

C. It is really a problem

D. Hope you"ll be better

答案:A

4、Client: Hello.May I speak to Mr.Turner?

Secretary:_______

A. I"m sorry.He"s at a meeting right now.

B. Speaking,please

C. Hello.Who"re you,please?

D. Hello.Thank you for calling.

答案:A

5、Ted: Hi,Christine.___________?

Christine: Hi,TeD.I just bought a new camping tent.I can"t wait to use it.

A. What"s on

B. What"s up

C. What"s wrong

D. What"s right

答案:B

6、Martin: Can you cover for me on Sunday? I"m supposed to teach the high school class.

Lisa: Sure.______?

Martin: We"re going to the beach for the weekenD.

Lisa: Well,don"t worry.I"ll take good care of Sunday school.

A. What"s in

B. What"s the thing

C. What"s up

D. What"s down

答案:C

7、Tom: You are playing guitar well.Can you read music?

Charles: No,I don"t.I just listen to songs on the radio and then play them until they sound right.

Tom: _______.

Charles: No,really.

A. You"re lying

B. You"re cheating

C. You"re boasting

D. You"re kidding

答案:D

8、Nancy: Have you heard about Dana?She is going to get married with Graham!

Scott:________

A. You"re kidding!

B. Congratulations!

C. Is it a real thing?

D. Good luck!

答案:A

9、Customer: _____________.

Waiter: I"m sorry.Didn"t you order fried shrimp?

Customer:I ordered fried chicken

Waiter: Oh,all I heard was fried shrimp.Let me have kitchen redo this for you.

A. Sorry,this isn"t my dish

B. Excuse me,this isn"t what I paid for

C. Sorry,this isn"t my order

D. Excuse me,this isn"t what I ordered

答案:D

10、Passer-by: _____?

Local resident: Sure.It"s on Elm Street,between Eleventh and Twelfth Avenue.

Passer-by:Thank you.

A. Help please.Could you tell me where the post office is

B. Sorry,where is the post office,please

C. Trouble you.Could you please tell me where the post office is

D. Excuse me.Do you know where the post office is

答案:D

责任编辑:杨锐频

📅 本文最后更新于 2021-03-09

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,本网站提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!
新人礼包 新人礼包 课程咨询 课程咨询 企业团报 企业团报 电话咨询 电话咨询

客服热线:400-111-9811

售后投诉:156-1612-8671

公众号 公众号
希赛网公众号二维码
扫二维码 关注希赛网
APP下载 APP下载
希赛网APP下载二维码
扫二维码 下载APP
二维码
二维码
第1步:扫码添加老师微信  第2步:领取备考资料
!
咨询在线老师!